Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient

[ León - 30 May < 4 Jun ] [ Barcelona / 3 < 10 Nov ]

Oberta la Convocatòria a Concurs per al Cartell de la 23º edició del Festival

Barcelona - 11/05/2016

Benvolguts amics,

El 23è Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient de Barcelona (FiCMA) convoca un concurs per seleccionar el cartell de la seva propera edició, que tindrà lloc del 3 al 10 de novembre del 2016.

El Premi pretén estimular la creativitat dels artistes i dissenyadors participants i fomentar la difusió del certamen cinematogràfic. El cartell serà la imatge de la 23º edició del Festival a totes les accions de comunicació i difusió que es realitzin (publicacions, web, publicitat, etc.) amb la finalitat de potenciar la identitat del Festival i les temàtiques que aborda.

Les obres presentades han de fer referència al cinema i al medi ambient, enguany amb especial èmfasi al tema dels Refugiats, temàtica que de forma especial dedicarà el FiCMA en la present edició.

La Direcció, conjuntament amb l'equip de disseny gràfic i comunicació del Festival, valoraran els treballs presentats i s'atorgarà un premi amb una dotació econòmica de 500 €.

Adjuntem les bases del concurs que té el seu tancament de presentació d'obres el 30 juliol 2016

Gràcies per la seva participació,

Per a més informació, segueix-nos en les nostres xarxes de Facebook i Twitter

Oberta la Convocatòria a Concurs per al Cartell de la 23º edició del Festival

TWITTER FICMA

Publicitat

Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient / Festival Internacional de Cine del Medio Ambiente / International Environmental Film Festival (FICMA)
C/Valencia, 214 - BOX 125 - 08011 Barcelona - España/Spain - info@ficma.com - Tel Dirección: (+34) 682649583 - Tel Comunicación: (+34) 682281672 - Twitter: @ficma

Direcció i programació web: <P> Projectes a Internet | Disseny: Cocòlia